The American Pie Company

Front hos American Pie Company – Anbefaling af Johanne Schack Æbletærte hos American Pie Company – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige tærter i montren hos American Pie Company – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos American Pie Company – Anbefaling af Johanne Schack Madtærte og drikkevarer hos American Pie Company – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos American Pie Company – Anbefaling af Johanne Schack The American Pie Company

Erin Eberhardt Chapman og Dorte Prip startede sammen American Pie Company tilbage i 2015. Deres enorme kærlighed og savn til USA (hvor Erin er opvokset, og hvor Dorte har tilbragt meget af sit liv) resulterede i, at de i fællesskab fik skabt et amerikansk åndehul med lækre tærter. Jeg besøgte deres sted på Vesterbro, og blev meget positivt overrasket. Interiøret var autentisk med grønne vægge, klinker og antikke amerikanske detajler. Stemningen var low-key, og jeg følte straks at have sat benene i USA. Hos American Pie Company kan du både få salte og søde tærter, og montren bugner med lækkerier efter sæsonens råvarer. Det bliver derfor et svært valg, da de alle ser gode ud. Jeg smagte deres salte Spicy Bourbon Pulled Pork tærte og selvfølgelig deres søde Yo’ Mama’s Apple Cinnamon tærte. For som citatet lyder: “Nothing is more American than Mom, Baseball, and Apple Pie”. Og for pokker hvor var begge tærter lækre; veltilberedte, friske og perfekt krydrede. Jeg kommer med garanti tilbage til tærte hos American Pie Company! Og hey – hvis du mangler aftensmaden er det også muligt at købe en hel salt tærte med hjem og bage færdig derhjemme, mega smart.

Hvor?

Vesterbrogade 46, 1620 København V og Skindergade 25, 1159 København K

Hvornår?

Vesterbro: Man-fre: 10.00-18.00, lør: 11.00-18.00 og søndag: lukket (pånær 1. søndag i måneden)
Indre By: Man-fre: 10.00-18.00, lør: 11.00-18.00 og søndag: lukket (pånær 1. søndag i måneden)

Andet?

https://www.theamericanpieco.com/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *