Stevns Klint

Smukt vand på Stevns Klint - Anbefaling af Johanne Schack Smuk udsigt på Stevns Klint - Anbefaling af Johanne Schack Grønne marker ved Stevns Klint - Anbefaling af Johanne Schack Selve klinten på Stevns Klint - Anbefaling af Johanne Schack Stevns Klint

Endnu en naturoplevelse, du ikke må gå glip af, er Stevns Klint. Hvis du bor i københavnsområdet, er Stevns Klint den perfekte dagstur. Stevns Klint er et kridhvidt kridt- og kalkbrud, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Du kan både gå ovenpå klinten og nyde udsigten, men også vove dig ned af de mega stejle trapper, og gå nede langs klinten ved vandkanten. Begge dele er enormt smukt. Selve klinten (som set ovenover) ligger tæt på parkeringspladsen, men hvis du er til en længere tur, kan du gå en flot rute på ca. 20 km langs hele Stevns Klint. Naturen er betagende smuk, og udover den smukke klint og det fine blå vand i Østersøen, er der også fyldt med sjældne planter og massevis af fugle, hvis man er interesseret i dette. Og psst! Snart deler jeg et tip til en af de bedste restauranter, jeg nogensinde har spist på. Den ligger lige i nærheden af Stevns Klint, og vil altså passe perfekt at besøge på din tur.

Hvor?

Højerup Bygade 39, 4660 Store Heddinge

Andet?

https://kalklandet.dk/attraktioner/stevns-klint/besog-stevns-klint

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *