Møller Kaffe & Køkken

Blå himmel og logo hos Møller Kaffe & Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Lækreste brunch med små retter hos Møller Kaffe & Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Møller Kaffe & Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Menukort hos Møller Kaffe & Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Kaffekort hos Møller Kaffe & Køkken – Anbefaling af Johanne Schack Møller Kaffe og Køkken

Møller Kaffe & Køkken fortjener en stor anbefaling herfra. Møller er nemlig med garanti, ifølge mig, et af Københavns bedste brunch steder. Hos Møller er der en total afslappet atmosfære, og stemningen er virkelig hyggelig. Konceptet er enkelt. På bordene ligger allerede ved ankomsten en seddel, hvorpå du afkrydser, hvad du ønsker at spise og drikke. Derefter går du op i baren og bestiller. Maden er ikke blot ekstremt smagfuld, men også en fryd for øjet – flot anrettet på smuk keramik. Der er simpelthen så utrolig mange valgmuligheder, og menuen er varierende efter sæson. Mine yndlingsretter er helt klart deres nuggets, deres vaffel og ikke mindst deres fantastiske brød med hjemmelavet nutella. For pokker hvor det smager godt. En anden ting du også skal prøve er deres forfriskende hjemmelavede ingefærshot med honning, citron og chili samt deres juices. Møller serverer deres menu helt til kl. 16, så du kan altså spise skøn morgenmad ikke blot om morgenen men hele dagen. Der er run på i formiddagstimerne, så jeg vil klart anbefale dig at bestille bord. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde dit besøg på Møller Kaffe & Køkken! Jeg har ikke noget dårligt at sige!

Hvor?

Nørrebrogade 160, 2200 København N.

Hvornår?

Man-søn: 9.00-16.00 (køkkenet lukker kl. 15.00)

Andet?

https://www.moellerkbh.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *