Yume

Front hos Yume – anbefaling af Johanne Schack Smukke billeder og interiør hos Yume – anbefaling af Johanne Schack Lækre ting til boligen hos Yume – anbefaling af Johanne Schack Den fulde butik hos Yume – anbefaling af Johanne Schack Yume

I Århusgadekvarteret i Nordhavn ligger der en helt vildt fin interiør forretning som hedder Yume. Alt som du kan købe hos Yume er miljøvenligt, og udvalgt med stor omhu. Det vil altså sige, at Yume har kigget nøje på de designere, som står bag de forskellige brands, samt hvor og hvordan deres produkter er lavet, og ikke mindst af hvad. På den måde har de valgt produkter og designere, som ifølge dem, er de mest bæredygtige. Det er jeg virkelig fan af. I butikken kan du købe en masse forskelligt til boligen; bl.a. stole, borde, keramik, fotografier, lamper, og tæpper. Derudover fåes også bøger, smykker, håndsæber og andre lækkerier. Alt sammen nogle virkelig lækre sager, der præsenteres flot i butikken. Så ja, mere behøver jeg vidst ikke at sige. Yume og deres smukke forretning (og gode mindset) fortjener helt sikkert en kæmpe anbefaling.

Hvor?

Århusgade 138A, 2150 Nordhavn

Hvornår?

Søn-man: lukket, tirs-fre: 11.00-18.00 og lørdag: 10.00-16.00

Andet?

https://www.yumecph.com/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *