Kalaset

Indgangspart hos Kalaset – anbefaling af Johanne Schack Udendørs siddepladser hos Kalaset – anbefaling af Johanne Schack Forskelligt brunch hos Kalaset – anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Kalaset – anbefaling af Johanne Schack Blåbærpandekager hos Kalaset – anbefaling af Johanne Schack Kalaset

Kalaset, som ligger midt mellem Nørreport og Søerne, serverer god mad på alle tidspunkter af døgnet. Den svenske café er inspireret af retter fra hele verdenen og går allermest op i, at deres mad er “som da mormor lavede det” – altså lækkert, godt og veltilberedt. Om du er sulten efter brunch-tallerkener, svenske kødboller, burgere eller aften-cocktails, kan du finde det på menuen. Kalaset serverer altså noget til enhver smag, og kan tilfredsstille alle former for sult og tørst. På caféen fåes også mange veganske og vegetariske retter, hvis man er til det. Stort set alting er hjemmelavet, og brødet, kaffen, mælken mm. er økologisk. Vi var der til morgenmad. Her smagte vi deres “oslo-mad”, deres chia-grød, en “mormor-brunch” samt blåbær pandekager. Alting smagte virkelig skønt. En perfekt kombination af sødt og salt – og alle retterne baseret på friske råvarer. Ovenstående kan ihvertfald i den grad anbefales. Hvis jeg skulle beskrive stedet med ét ord, ville det være: hyggeligt. Kalaset er nemlig møg hamrende hyggeligt, og det hjælpes også på vej af den gode betjening, den dejlige dejlige mad og det old-school-mormor-interiør. Så jeg stemmer klart for at du skal bruge din næste weekend på Kalaset!

Hvor?

Vendersgade 16, 1363 København K

Hvornår?

Man-tors: 10.00-00.00, fre-lør: 10.00-02.00 og søndag: 10.00-23.00

Andet?

https://kalaset.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *