Trapholt

Indgang hos Trapholt – Anbefaling af Johanne Schack Farverig udstilling hos Trapholt – Anbefaling af Johanne Schack Abe udstilling hos Trapholt – Anbefaling af Johanne Schack Kay Boyesen hos Trapholt – Anbefaling af Johanne Schack Trapholt

Hvis du ligger din vej forbi Kolding, så synes jeg du skal besøge design- og kunstmuseet Trapholt. I den permanente udstilling finder du blandt andet Arne Jacobsens sommerhus samt over 500 designstole. Særudstillingerne varierer, og da jeg besøgte museet kunne jeg have glæde af; Nanna Ditzel, Kay Boyesen og Eske Kath. Alle udstillinger er enormt flot sat op i den arkitektoniske bygning, og du kan nemt bruge nogle timer på at gå rundt og se værkerne. Museet er også velegnet for børn. De kan fx “skabe deres egen udstilling” online mens de er på museet, eller bygge med klodser i et smukt rum. Trapholt ligger i en naturskøn park med smukke omgivelser og udsyn direkte til Kolding Fjord. Udover at nyde de naturrige omgivelser, så vil jeg også anbefale dig at spise deres brunch-buffet, hvis du besøger stedet en weekend. Buffeten er virkelig lækker og spækket med gode retter, som alle er baseret på friske råvarer.

Hvor?

Æblehaven 23, 6000 Kolding

Hvornår?

Man: lukket, tirs-søn: 10.00-17.00 og onsdag: 10.00-21.00

Andet?

http://www.trapholt.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *