At the Counter

Interiør hos At the Counter – Anbefaling af Johanne Schack Morgenmad hos At the Counter – Anbefaling af Johanne Schack Menu hos At the Counter – Anbefaling af Johanne Schack Stikkelsbær yoghurt hos At the Counter – Anbefaling af Johanne Schack Grød hos At the Counter – Anbefaling af Johanne Schack Blomster hos At the Counter randersgade – Anbefaling af Johanne Schack At the Counter

Da jeg hørte, at folkene bag Juno the Bakery (et af mine absolutte yndlingsbagerier), ville åbne en lille café blot et stenkast fra bageren, blev jeg ellevild. Hvis bare niveauet og kvaliteten var i nærheden af Junos, så kunne det kun gå godt – og yes – At the Counter er og forbliver en ny favorit. Udover Emil Glaser bag styret (fra Juno), er der teamet op med Adam Ajaka (kaffemand fra b.la. Coffee Collective) og Clara Aatoft (fra Copenhagen Food). Retterne på menuen er enkle og sidder lige i skabet smagsmæssigt. Jeg var rigtig glad for deres yoghurt med stikkelsbær, mandel-granola og citron verbena. Den var helt perfekt afstemt. Deres grød var også hamrende god. Brødet, snurrerne og crossainterne er selvfølgelig fra Juno, og som nævnt i det indlæg, så er det altså “vanvittigt lækkert bagværk”. Ikke mere at sige der. Stedet er minimalistisk indrettet, og med 16 pladser i det lille rum, er der en livlig og rar atmosfære. Ja som I kan høre, jeg har ikke noget dårligt at sige. Jeg kan love dig for, at jeg vil komme tilbage gang på gang hos At the Counter!

Hvor?

Randersgade 45, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tirs: lukket, ons-fre: 7.30-16.00 og lør-søn: 9.00-16.00

Andet?

https://www.instagram.com/atthecountercph/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *