Aarstiderne Café

Front hos Årstiderne Café – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Årstiderne Café – Anbefaling af Johanne Schack Borde hos Årstiderne Café – Anbefaling af Johanne Schack Menukort hos Årstiderne Café – Anbefaling af Johanne Schack Maden før den bliver serveret – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Lækker chili sin carne – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Aarstiderne Café

Jeg er total fan af Årstiderne! Tidligere har jeg fortalt jer om Årstidernes Gårdbutik – et virkelig hyggeligt sted placeret oppe i Humlebæk. Det er helt sikkert turen værd, hvis du kommer langvejs fra, men nu kan du jo glæde dig, hvis du bor i Københavnsområdet. Årstiderne har nemlig åbnet en filial ude i Nordhavn. Her kan du komme til fællesspisning og besøge deres lille café. Jeg har været til et arrangement med min familie dernede (da de lå i Posthallen). Først introduktion og snacks, dernæst fermentering og foredrag, og bagefter fællesspisning, hvor vi fik den lækreste vegetariske mad, som kokkene havde tilberedt til os i mellemtiden. Afslutningsvis var der også kaffe og kage. Alt dette til en pris af kun 150,- pr. snude, hvilket er helt ekstremt billigt for de to timer med både læring og vanvittig god mad. Du skal ikke blive skræmt over ordet “fællesspisning”. Det hele foregår meget uhøjtideligt og afslappet, og man sidder selvfølgelig sammen med dem, man følges med. Herefter er konceptet bare, at man deler de lækre retter ved bordene i fællesskab. Den lille café ligger skønt, og sætter gode rammer om både fællesspisning og cafébesøget.
Psst! Årstiderne har ikke lokaler i posthallen mere, hvor de nederste 2 billeder er fra, men så kan du få en fornemmelse af den skønne mad, som du kan få serveret til fællesspisning.

Hvor?

Göteborg Plads 14, 2150 Nordhavn

Hvornår?

Café & Butik: Man: 10.00-18.00, tirs-fre: 10.00-16:30, lør: 14.00-16.00 og søndag: lukket
Fællesspisninger: Tirs-fre: kl. 17 og 19 og lørdag: kl. 10 og 12

Andet?

https://www.aarstiderne.com/om-aarstiderne/de-to-gaarde/nordhavn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *