Acacia

Facade hos Acacia – Anbefaling af Johanne Schack Lækreste vafler hos Acacia – Anbefaling af Johanne Schack Simpelt interiør hos Acacia – Anbefaling af Johanne Schack Grød med kokosskum hos Acacia – Anbefaling af Johanne Schack Menukort hos Acacia/Acacia menu – Anbefaling af Johanne Schack

Acacia

Hvis du er til veganske lækkerier, så er Acacia ultimativt et sted du skal besøge. Mor og datter står bag, og sammen formår de at skabe en varm og hjemlig atmosfære i et ellers enkel interiør. Hos Acacia fåes som sagt lækre veganske retter, som tilmed også er glutenfrie. Alle retterne er opbygget af skønne råvarer, og du finder nogle smagssammensætninger, som man ikke lige ser på den typiske morgen- og frokost café. Kaffegrum-crumble, kokos-flødeskum og infuseret vilde blåbær kompot er blot nogle af de ingredienser der bruges i retterne. Jeg smagte deres “boghvede og havre grød” samt deres “boghvede vafler”, og nød det sammen med en fantastisk slowjuice. Deres grød var dejlig lun, og komponenterne af salt og sødt spillede godt sammen. En god mættende morgen-ret, hvor du får smagsindtryk, du ikke har fået før. Vaflerne var intet mindre end fantastiske. Karameliserede æbler og skøn granola. Gode, sunde og greasy. Ikke mere at sige der. Wow. Fællesnævneren må ihvertfald være velsmag i stor grad og dejlige, atypiske, friske råvarer. Jeg kan anbefale begge retter – og tag deres juice til. Så er du sikker på en dejlig eminent god morgenmad i rare omgivelser.

Hvor?

Gammel Kongevej 171, 1850 Frederiksberg

Hvornår?

Man-tirs: lukket, ons-fre: 8.00-16.00, lør: 9.00-16.00 og søndag: 10.00-16.00

Andet?

https://www.facebook.com/acaciakbh/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *