Hidden Dimsum

Grå facade i Indre By hos Hidden Dimsum – Anbefaling af Johanne Schack Smukke Ha Gau dumplings hos Hidden Dimsum – Anbefaling af Johanne Schack Nudel suppe hos Hidden Dimsum – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Hidden Dimsum – Anbefaling af Johanne Schack Lækre dumplings hos Hidden Dimsum – Anbefaling af Johanne Schack Stegte dumplings hos Hidden Dimsum Anmeldelse – Anbefaling af Johanne Schack Hidden Dimsum

Som jeg annoncerede på Instagram forleden, var det en kæmpe fornøjelse at besøge Hidden Dimsum. Stedet har fået en hel del positiv omtale i den seneste tid, og dette fortjent. Kinesiske Hidden Dimsum serverer, som navnet antyder, et hav af forskellige dim sum retter (små lette måltider). Du kan få både steamed og cripsy dim sum. De indeholder alle lækre atypiske råvarer, som du ikke lige kender fra det danske køkken. Der er også mulighed for vegetariske muligheder. Udover dim sum fåes også nuddelsupper, wok- og risretter. Jeg var især fan af deres wan-tan suppe, deres xiao long bao (suppe-dumpling) og deres pandestegte dumpling. Retterne var veltilberedte, smukt anrettet og meget frisklavede direkte fra køkken til bord. Generelt var det super fedt at prøve et helt anderledes spisested, som formår at skabe fantastiske orientalske smagsindtryk. Kvaliteten af maden er høj og prisniveauet meget medgørligt. Indretningen er meget neutral, men ophæves af betjeningen som er vældig god og informerende. Hidden Dimsum vender jeg med garanti tilbage til. Og hey! Torsdag til lørdag, kan du besøge Hidden Dimsum by Night, hvor du kan få tilfredsstillet din Dimsum-natmads-craving med en kold asiatisk øl. Win win situation.

Hvor?

Nytorv 19, 1450 København K 

Hvornår?

Man-fre: 13.00-22.00 (lukket tirsdag) og lør-søn: 12.00-22.00

Andet?

https://www.dimsum.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *