Brød

Indgangsparti hos Brød Enghave Plads – Anbefaling af Johanne Schack Lækre kager i vinduet hos Brød – Anbefaling af Johanne Schack Citrontærte hos Brød – Anbefaling af Johanne Schack Åben forretning hos Brød – Anbefaling af Johanne Schack Brød

På Enghave Plads ligger der en lille bitte bager, der hedder Brød. Hos Brød kan du få virkelig mange delikate lækkerier både i form af brød og kager. Brød bager både klassikere som du kender dem, men oftest er deres bagværk også spækket med små overraskelser. De går nemlig ikke kun klassisk til værks, men formår oftest at pifte deres sager op, og give dem et glædeligt nytænkende twist. Fx. fåes sommetider semlorcrossaint eller appelsintimian-kager.  Jeg kan også i den grad anbefale deres fine citrontærter som ses ovenstående. Friske, syrlige, søde og super godt afstemt på en velsmagende tærtebund. Generelt er Brød en hamrende god bager, som i den grad fortjener et besøg, næste gang du skal have morgenbrød eller lidt sødt til kaffen.

Hvor?

Enghave Plads 7, 1670 København V 

Hvornår?

Man-fre: 07.00-18.00 og lør-søn: 07.00-17.00

Andet?

https://www.facebook.com/pages/category/Bakery/Bageriet-BR%C3%98D-330089827074995/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *