Rebild Bakker

Kort over Rebild Bakker – Anbefaling af Johanne Schack Smukkeste udsigt over Rebild Bakker – Anbefaling af Johanne Schack Får i naturen på Rebild Bakker – Anbefaling af Johanne Schack

Rebild Bakker

Et af de smukkeste steder i Danmark, hvor man kan gå en tur, må være i Rebild Bakker. Rebild Bakker er et besøg værd ligemeget hvilken sæson vi har, og hvilket vejr det er. Nationalparken er beklædt af smuk lyng, og naturen i området er betagende smuk. Der er et hav af forskellige små stier, og du kan vælge blot at gå nede mellem bakkerne, eller få pulsen lidt op og gå op på toppen af nogle af bakkerne og nyde udsigten. På nedenstående hjemmeside finder du idéer til forskellige vandreture, du kan tage på egen hånd, heriblandt fx en gastronomisk tur. Der er også mulighed for at tage på diverse guidede ture. Generelt er der et hav af gode idéer til, hvad du kan lave under dit besøg. Rebild Bakker er et helt unikt område, med en natur du ikke ser lignende et andet sted i Danmark. Det perfekte sted for store og små, som elsker den danske natur!

Hvor?

Rebildvej 25A, 9520 Skørping

Andet?

https://www.rebildporten.dk/RebildPorten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *