Hart Bageri

Sort karismatisk front hos Hart Bageri – Anbefaling af Johanne Schack Disk med bagværk hos Hart Bageri – Anbefaling af Johanne Schack Siddepladser hos Hart Bageri – Anbefaling af Johanne Schack Spandauer hos Hart Bageri – Anbefaling af Johanne Schack Kig til bageriet hos Hart Bageri – Anbefaling af Johanne Schack Hart Bageri

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der for nylig er åbent endnu et nyt bageri i København. Og et gevaldigt godt et af slagsen. Bageriets ejer hedder Richard Hart. Richard er en berejst herre, der har arbejdet på flere prestigefyldte steder i både USA, Storbrittanien, for ikke at nævne hans rolle som chefbager på bageriet Tartine. Det er dog ikke alene ham som driver bageriet, for han deler nu glæden med flere dygtige passionerede “bager-folk” fra verdenen over. Bagværket du finder i bageriet, læner sig op af de traditionelle klassikere, som du kender dem, men alligevel piftet op med nye smage. Udover fantastisk surdejsbrød fåes blandet andet også wienerbrød, kager og cookies. Der er få siddepladser, men ellers egner Hart sig perfekt til at hente morgenbrødet og tage en kop dejlig kaffe med på gåturen hjem derfra. Deres spandauer er fuldkommen fantastisk, og det samme er deres “morgenboller”. Virkelig virkelig gode. Intet andet at sige der. Hart Bageri bager også brød for Noma, og det siger vist ikke så lidt om den høje standard. Alt i alt er Hart Bageri ihvertfald på listen over de aller bedste bagerier i København. For filan alting spiller hos dem.

Hvor?

Gl. Kongevej 109, 1850 Frederiksberg

Hvornår?

Man-fre: 07.30-18.00 og lør-søn: 08.00-17.00

Andet?

https://hartbageri.com/da/forside/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *