Cupenhague

Solrig front hos Cupenhague – Anbefaling af Johanne Schack Flot interiør hos Cupenhague – Anbefaling af Johanne Schack Hjemmebag hos Cupenhague – Anbefaling af Johanne Schack Latte og kanelsnurrer hos Cupenhague – Anbefaling af Johanne Schack Kaffe, flotte kopper og fint interiør hos Cupenhague – Anbefaling af Johanne Schack Cupenhague

Jeg har fået et nyt yndlings-kaffe-sted at tilføje på listen, og det er Cupenhague på Ryesgade! Det forholdvis nyåbnet sted formår virkelig at gøre sig en solid entré på den københavnske kaffescene. Stedet er velindrettet; enkelt, hjemligt, har fine farver og illustrationer, og ikke mindst er der en enormt god atmosfære i caféen. Overordnet set er stedet bare hamrende hyggeligt. Der er både siddepladser indendørs og udendørs. Når morgen- og formiddagssolen viser sig er udendørspladsen det perfekte spot at sidde. På den varierende menu fåes fx boller, snurrer og vafler. Jeg er vild med deres snurrer, og den jeg fik, var bagt perfekt og havde en god smag. Cupenhague rister tilmed deres egne bønner hos Andersen & Maillard. De går meget op i kvaliteten på bønnerne, og sørger for at riste dem med omhu og kærlighed. Dette bidrager også til, at du kan få ekstremt god kaffe hos Cupenhague. Deres latte er perfekt. En ting jeg virkelig også godt kan lide ved Cupenhague, er at man virkelig kan se, at tingene er hjemmelavet og frisklavet. Cupenhague er ihvertfald med garanti et af mine nye stamsteder!

Hvor?

Ryesgade 25, 2200 København N

Hvornår?

Man-fre: 07.30-17.00 og lør-søn: 10.00-17.00

Andet?

http://www.cupenhague.com/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *