Skeppsholmen & Moderna Museet

Moderna Museet Indendørs udstilling hos Moderna Museet – Guide til Stockholm af Johanne Schack Skeppsholmen – Guide til Stockholm af Johanne Schack Skeppsholmen & Moderna Museet

Det allersidste tip til Stockholm går til den lille fine ø, Skeppsholmen, og ikke mindst til Moderna Museet, som ligger midt på øen. Når man har brugt de første dage inde i selve Stockholm by, er Skeppsholmen det perfekte lille get-away. Du kan nemt gå derhen, og der hersker en helt anden ro over stedet, som man ikke finder inde i byen. Hvis vejret er godt, kan man gå en tur langs vandet rundt om øen. Øen er lille bitte, så turen er kort, men meget idyllisk og smuk. På vejen rundt får man også et flot view over Stockholms forskellige bydele. Inde midt på øen ligger Moderna Museet, som er et kendt museum med moderne kunst. En del af museet er gratis for besøgende, men selve museet indeholder mere end 130.000 forskellige værker af forskellig art, så der er nok at gå på opdagelse i, hvis du betaler fuld indgang. Inde i museet ligger også en god museums-butik. Jeg vil altså 100% anbefale dig at prioritere et smut til Skeppsholmen og Moderna Museet på din tur til Stockholm. Det er meget anbefalelsesværdigt.

Hvor?

Skeppsholmen, Stockholm

Hvornår?

Moderna: Man: lukket, tirs: 10.00-20.00, ons-tors: 10.00-18.00, fre: 10.00-20.00 og lør-søn: 11.00-18.00

Andet?

https://www.modernamuseet.se/stockholm/en/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *