Pom & Flora

Interiør hos Pom och Flora – Anbefaling af Johanne Schack Varm grød med bananer hos Pom och Flora – Anbefaling af Johanne Schack Kardemommesnurrer og andet godt hos Pom och Flora – Anbefaling af Johanne Schack Banana Bread med peanutbutter hos Pom och Flora – Anbefaling af Johanne Schack Pom & Flora

Vi er ved at nå til vejs ende med min lille guide til Stockholm. Det næstsidste tip i denne omgang går til en lille hyggelig café, som hedder Pom & Flora. Pom & Flora kan man ikke undgå at læse om, hvis man researcher lidt på gode caféer i Stockholm. Stedet er altså meget velbesøgt, men det er i den grad også med god grund. På menuen fåes bowls, grød, forskellige toast og madder samt lækre små treats. Retterne er simple men oftest med et lille twist, og stort set alting kan fåes glutenfrit. Menuen er bygget op omkring et hav af lækre råvarer. Maden er billedskøn, og smagen sidder også lige i skabet. Alting er super frisklavet. Jeg kan især anbefale deres lune bananabread-grød med valnødder, banan, hørfrø og kanel. Stemningen i caféen er meget hyggelig og hjemlig, også selvom der altid er fyldt op. Og hey! Pom & Flora har også lavet en super fin kogebog med de lækreste morgenmadsretter, som kan fungerer til alle dagens måltider. Jeg kan klart anbefale dig at købe den med hjem.

Hvor?

Bondegatan 64, 116 29 Stockholm (Pom och Flora har også en café i Vasastan) 

Hvornår?

Man-fre: 07.00-15.00 og lør-søn: 09.00-15.00 

Andet?

https://www.pomochflora.se/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *