Grandpa

Blomster foran Grandpa – Anbefaling af Johanne Schack Indendørs hos Grandpa – Anbefaling af Johanne Schack Fine bøger hos Grandpa – Anbefaling af Johanne Schack HAY hos Grandpa – Anbefaling af Johanne Schack Grandpa

En yndlings-forretning i Stockholm må være Grandpa. Grandpa har et hav af lækre varer – både tøj, interiør og accessories. Af mærker fåes fx Le Specs, Levi’s og Adidas, men der er endnu flere velkendte danske mærker at finde så som Wood Wood, HAY og Han Kjøbenhavn. Grandpa åbnede tilbage i 2003 af 3 nære venner, og de har derefter tilsammen formået at skabe hele 5 butikker plus en online webshop. Grandpa har helt vildt mange lækre sager, og du kan med garanti finde noget, der falder i netop din smag. Kombinationen af både interiør og tøj gør butikken til det perfekte sted at finde gaver. Et must-besøg i Stockholm!

Hvor?

Gamla Brogatan 32, 11220 Stockholm (tjek hjemmeside for flere lokationer)

Hvornår?

Man-fre: 11.00-18.00

Andet?

https://www.grandpastore.com/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *