Meno Male

Menukort hos Meno Male – Anbefaling af Johanne Schack Hyggelig stemning hos Meno Male – Anbefaling af Johanne Schack Pizzaer hos Meno Male – Anbefaling af Johanne Schack Billeder og interiør hos Meno Male – Anbefaling af Johanne Schack Meno Male

Pizza, pizza, pizza – det går man aldrig galt i byen med! Især ikke hvis bunden sidder lige i skabet. Og det gjorde den hos Meno Male i Stockholm. På menuen findes ægte italienske pizzaer. Råvarerne stammer fra Italien, og der bages pizzaer med den napolitanske ånd i blodet. Alle pizzaer er bagt i en 450 grader varm stenovn på forskellige pizzasten, og den er derfor færdig på blot 90 sekunder. At pizzaerne er bagt i stenovn, kan virkelig smages. Bunden er super lækker, og den spiller max med indholdet, som ikke får for meget. Man kan altså virkelig smage, hvad det er man spiser. Stemningen hos Meno Male er skøn og livlig. Man bestiller ved disken, tager selv vand og bestik, og får udleveret en kande rødvin, når man lægger sin ordre. Super low-key og som at sidde i en kæmpe stue. Stedet er velbesøgt, og der modtages ikke bordreservationer, så man skal have lidt tålmodighed for at få fat i et bord. Dog er ventetiden ikke lang, da der er rimelig mange borde. Og ventetiden er det hele værd.

Hvor?

Hantverkargatan 14, 112 21 Stockholm (tjek deres hjemmeside for andre lokationer) 

Hvornår?

Man-fre: 11.00-22.00 og lør-søn: 12.00-22.00

Andet?

http://menomale.se/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *