The Flying Elk

Menukort med grafisk design hos The Flying Elk – Anbefaling af Johanne Schack Fich and Chips hos The Flying Elk – Anbefaling af Johanne Schack Plads til arrangementer hos The Flying Elk – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos The Flying Elk – Anbefaling af Johanne Schack Burger hos The Flying Elk – Anbefaling af Johanne Schack

The Flying Elk

Det første sted, vi valgte at spise aftensmad, var på The Flying Elk i Gamla Stan. Man kan man godt få fornemmelsen af, at Gamle Stan er lidt af en turistfælde, men selve området er meget hyggeligt med alle de små snørklede gader. Så en gåtur gennem for at spise på The Flying Elk er en super kombination og en god måde at få stiftet bekendtskab med området. The Flying Elk er et møg hamrende hyggeligt spisested, som emmer af hjemlig hygge. Hvis man ikke har bestilt bord, kan man sidde i det de kalder baren. Her får fornemmelsen af at sidde i en stue blandet med et bodega – på den cool måde. På menuen kan du både finde en tasting-menu, samt et a la carte kort med alt hvad hjertet begærer af lækre snacks, forretter, hovedretter og desserter. Tartar, helleflynder og trøffelpopcorn er nogle retter, du kan sætte tænderne i. Deres burger samt fish & chips, som ses ovenstående, var super gode og kan anbefales. Tilbedringningen og smagene er gode, og anretningen rå og enkel. Hvis du skal have en god øl til maden, så prøv deres IPA. The Flying Elk er altså til dig, der vil have et solidt velsmagende måltid i fede omgivelser!

Hvor?

Mälartorget 15, 111 27 Stockholm

Hvornår?

Man-søn: 17.00-00.00

Andet?

http://theflyingelk.se

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *