Tambur

Indgang til Tambur med udendørsmøbler – Anbefaling af Johanne Schack Smukkeste interiør og billeder hos Tambur – Anbefaling af Johanne Schack Sengetøj til udstilling hos Tambur – Anbefaling af Johanne Schack Smukt keramik hos Tambur – Anbefaling af Johanne Schack Tambur

Jeg vil nu introducere jer til en lille guide til en meget fin by, som jeg besøgte for nylig. Nemlig vores nabo-hovedstad Stockholm. Her vil jeg fortælle jer om et par butikker, nogle spisesteder og en fin natur/kultur oplevelse. Først vil jeg tippe jer til en butik, der hedder Tambur. Tambur er en butik, jeg ville ønske, lå i København – for dælen den er fin. Derudover ligger den i et af mine yndlingsområder, Södermalm. Hos Tambur finder du forskellige interiør produkter fra både garvede og nye designere. Du kan købe fine, smukke og atypiske elementer til køkkenet, badeværelset, soveværelset og stuen. Altså design til ethvert rum. Butikken er ikke særlig stor, men den er så smuk. Alting er flot sammensat, lækkert indrettet og man får lyst til at købe det hele med hjem. Hvis ikke du kommer til Stockholm lige foreløbig, så tjek deres hjemmeside ud. Den er spækfyldt med de lækre varer, som er fotograferet på fineste vis. Du kan også få leveret til Danmark. Helt sikkert en ny favorit interiør-butik!

Hvor?

Folkungagatan 85, 116 22 Stockholm

Hvornår?

Søn-tirs: lukket, ons: 12.00-19.00, tors-fre: 12.00-18.00 og lørdag: 12.00-17.00

Andet?

https://www.tamburstore.se

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *