Spaghetteria

Spaghetteria

Jeg tror, at Spaghetteria lander på en solid top-10 plads over de bedste steder at gå ud at spise aftensmad i København. Jeg var i hvert fald ellevild og totalt begejstret, da jeg gik derfra i mandags. Spaghetteria er et italiensk spiseri, der ligger på Vesterbro. Vi fik 6 fantastiske og meget forskellige antipastis, en pasta og en risotto. Alt kom smukt anrettet på fade og skulle deles ved bordet. Ovenstående ses nogle af de retter vi fik, og der var ikke én af dem, vi ikke kunne lide. Alt var så vanvittigt smagfuldt. Man kom rundt i et bredt spektrum af smagsnuancer og råvarer. Helt fra sprøde grøntsager, fisk, blød mozzarella, cremet puré og kød. Menuen og retterne var sammensat helt perfekt med god blanding af forskellige konsistenser. De forskellige retter varierer efter sæson, og mange af råvarerne kommer direkte fra Italien. Den italienske vin sidder lige i skabet. Restauranten er moderne indrettet og minder om en blanding mellem et cafeteria og en restaurant. Selve køkkenet er til fuldt udsyn, så du har altså rig mulighed for at følge med i tilberedningen og anretningen af din mad. Det giver et stort indblik i, hvilken kærlighed der lægges i retterne, og hvor frisklavet det hele er. Stemningen hos Spaghetteria er god, og dele-retterne ved bordene gør det hele meget afslappet. Betjeningen er alletiders. Tjenerne er professionelle og rigtig gode til at forklare de forskellige retter, der kommer på bordet. De er med til at få en til at føle sig hjemme. Psst! Spaghetteria er i samme familie som Osteria 16 og Pizzaria 54, så de to steder kunne man da forestille sig, var lige så fantastiske. Det er ihvertfald helt sikkert nogle steder, jeg vil besøge snarest!

Hvor?

Vester Farimagsgade 2, 1606 Kbh V

Hvornår?

Man-søn: 18.00-24.00 (fre-lør: åbent til 02.00)

Andet?

https://www.spaghetteria.dk

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *