Fabro

Menukort hos Fabro – Anbefaling af Johanne Schack Pastaret med burrata hos Fabro – Anbefaling af Johanne Schack Pasta Carbonara hos Fabro – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Fabro – Anbefaling af Johanne Schack Forret med tomat og basilikum hos Fabro Pasta – Anbefaling af Johanne Schack Fabro Pasta

Hvis du drømmer dig til Italien, så behøver du ikke rejse hele vejen derhen – du kan nemlig bare tage et smut forbi Fabro. Her får du nemlig en himmelsk bid af det italienske køkken. Fabro er opstartet af 3 gutter, som nu driver det lille hyggelige sted på Borgergade. Som nævnt er Fabro et køkken baseret på det italienske, hvor pasta-retter er i højsædet. Vi gik klassisk til værks, og valgte at smage deres Pomodoro og deres Carbonara, efter en total lækker bruschetta til forret. Begge retterne kunne vi ikke sætte en finger på. De var så velsmagende, frisklavede og ikke mindst smukt anrettet. Ud over mere klassiske pasta-retter, finder du også pastaretter, som varierer efter årstid og fx en mere nytænkende pasta-ret, der indeholder vodka. Priserne er meget overkommelige. En pasta-ret til en pris på 75 kr er meget billigt i forhold til den kvalitet og smag, som retten præsenterer. Hos Fabro er stemningen meget autentisk, uformel og low-key, og den følelse jeg forbinder med stedet, er hygge. Betjeningen er cool og nede på jorden. Alt i alt så får du altså noget af Københavns bedste pasta hos Fabro – et sted du simpelthen ikke må misse, hvis du er pasta-elsker som jeg!

Hvor?

Borgergade 134, 1300 København K

Hvornår?

Man: lukket, tirs-fre: 10.00-14.00 samt 17.00-21.00 og lør-søn: 12.00-21.00

Andet?

http://fabropasta.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *