Paperboy

Interiør hos Paperboy – Anbefaling af Johanne Schack Lækker og delikat sandwich hos Paperboy – Anbefaling af Johanne Schack Menukort hos Paperboy Paris – Anbefaling af Johanne Schack Paperboy

Aller sidste tip til Paris i denne omgang går til Paperboy. Paperboy var faktisk det allerførste sted, vi spiste da vi ankom til byen. Hvis du skal have noget lækkert frokost, er det her du skal tage hen. Paperboy er et lille, hyggeligt, kreativt sted, hvor du endda kan sidde og tegne, mens du spiser din mad. Indretningen er meget hip og moderne. Hos Paperboy kan du få de vildeste sandwiches. Ovenstående ses deres smoked meat sandwich med blandt andet pastrami og pickles. Den var så lækker og greasy med masser af cheddar. Derudover fåes også sandwiches med fx laks og forskellige brunch anretninger. Du skal næsten lige prøve at at tjekke deres instagram ud (nedenstående link). Du vil med garanti blive endnu mere overbevist om, at, at du må besøge Paperboy – deres sandwiches er jo for vilde!

Hvor?

137 Rue Amelot, 75011 Paris

Hvornår?

Man-søn: 10.00-16.00

Andet?

https://www.instagram.com/paperboyparis/?hl=da

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *