Café Oberkampf

Blå front hos Oberkampf – Anbefaling af Johanne Schack Kager i disken hos Oberkampf – Anbefaling af Johanne Schack Interiør og kaffemaskine hos Oberkampf – Anbefaling af Johanne Schack Dejlig yoghurt med granola hos Oberkampf Paris – Anbefaling af Johanne Schack Café Oberkampf

Jeg vil lige tippe jer om et andet lille hyggeligt morgenmadssted i Paris. Det hedder Café Oberkampf og er meget småt. Caféen gemmer sig på en lille, egentlig ikke så interessant gade. Derfor skal man altså næsten gå direkte efter Oberkampf, hvis man vil ende der. Du vil dog ikke blive skuffet, for stedet er simpelthen så hyggeligt. Alting er frisklavet, og betjeningen hurtig. På menuen kan du fx finde chia-grød, forskellige ristede toasts med topping, salater og sandwiches. Jeg fik en skøn klassisk yoghurt med frugt og nødder. Alle retterne er vegetariske, og dejlig enkle uden for mange dikkedarer. Café Oberkampf er altså et godt sted at besøge, hvis du skal have en god, solid og enkel morgenmad i rolige omgivelser.

Hvor?

3 rue Neuve Popincourt, 75011 Paris

Hvornår?

Man-søn: 8.00-17.00 (køkkenet lukket kl. 15.00)

Andet?

http://www.cafeoberkampf.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *