Daroco

Borde og opdækning hos Daroco – Anbefaling af Johanne Schack Vitello Tonnato hos Daroco – Anbefaling af Johanne Schack Drinkskort hos Daroco – Anbefaling af Johanne Schack Baren hos Daroco – Anbefaling af Johanne Schack Daroco

Endnu et vildt lækkert sted, vi var ude at spise aftensmad på, var på Daroco. Daroco er faktisk, ligesom Ober Mamma, som vi også besøgte, et italiensk spiseri. Retterne tager altså udgangspunkt i det italienske køkken. Sprøde pizzaer, pastaretter, tiramisu og risotto er altså blot noget af det, du kan sætte tænderne i. Min veninde og jeg valgte begge 3 retter, som alle var helt perfekte. Deres vitello tunnato samt chokolademousse sidder lige i øjet! Deres cocktail-kort er virkelig sjovt illustreret, og du finder super mange smagfulde og nytænkende cocktails. Selve Darocos indretning er en fryd for øjet. Der er så smukt med spejle i loftet, store planter og smukt service. Selvom man kan tænke, at det er synd at spise italiensk, når man nu er i Frankrig, synes vi, at det var dejligt med en lidt anden smagsoplevelse. Vi spiste nemlig masser af franske specialiteter til dagens andre måltider. Så jeg vil helt sikkert anbefale dig en middag på Daroco.

Hvor?

6 rue Vivienne, 75002 Paris

Hvornår?

Hver dag fra middag til midnat (12.00-00.00)

Andet?

http://daroco.fr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *