Ten Belles Bread

Flot disk hos Ten Belles Bread – Anbefaling af Johanne Schack Lækker glasmontre med mad hos Ten Belles Bread – Anbefaling af Johanne Schack Citronkage og panini hos Ten Belles Bread – Anbefaling af Johanne Schack Farverige borde hos naboen hos Ten Belles Bread – Anbefaling af Johanne Schack Ten Belles Bread

Den sidste dag vi havde i Paris, valgte vi at spise morgenmad på Ten Belles Bread. Det var en virkelig god beslutning. Ten Belles Bread serverer sindssyg god mad. På menuen finder du foccacia sandwich, toasts, salater og ikke mindst deres fantastiske bagværk, som fylder størstedelen af menukortet. Her kan du fx være heldig at finde pære-valnød-karamel kage, pavlova, kokoskage eller cookies. Udvalget varierer, men jeg garanterer dig, at du altid kan få fat i noget lækkert. Jeg kan virkelig anbefale deres Lemon Drizzle Cake og ikke mindst deres grillede Croque Monsieur. Det er den perfekte morgenmadskombi mellem det søde og det salte, det sprøde og det bløde. Stemningen (og menuen) er meget kaffebars-agtig, hvor du bestiller oppe ved disken. Virkelig afdæmpet og roligt. Ten Belles Bread ligner ikke det store udefra gaden, men når du træder ind i caféen, opdager du, hvor stor den egentlig er. Der er virkelig gode rammer til at nyde sin mad både indendørs og udendørs. Der er masser af borde udendørs i en baggård, hvor du kan sidde helt roligt væk fra Paris’ larm. Ten Belles Bread er altså det perfekte sted til lidt casual morgenmad eller frokost, både hvis du har travlt og skal have noget med i hånden, eller hvis du har god tid til at sidde og nyde roen.

Hvor?

17-19 bis rue Bréguet, 75011 Paris

Hvornår?

Man-søn: 9.00-17.30 (kan variere efter sæson)

Andet?

http://tenbelles.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *