Croco

Fortovsservering hos Croco – Anbefaling af Johanne Schack Bøf bearnaise og fritter hos Croco – Anbefaling af Johanne Schack Neonskilt og sølv hos Croco – Anbefaling af Johanne Schack Croco

Croco ligger på en af de fineste gader i Marais-kvarteret, som er fyldt med restauranter og caféer. Her er simpelthen den hyggeligste stemning hver evig eneste aften, og parisianerene sidder her og hygger til langt ud på aftenen. Grunden til at du skal besøge Croco er helt sikkert for at sidde og drikke vin blandt alle franskmændene. Som sagt er stemningen simpelthen så god. Udover den gode stemning fåes der både lækre vine og cocktails af høj kvalitet til gode priser. På menuen finder du klassikere som salater, burgere, tartarer og lækre desserter. Både min veninde og jeg fik en glimrende Bøf Bearnaise. Du kan både sidde indendørs, udendørs under markiserne eller ovenpå i sofaer. Croco er altså et virkelig godt sted at starte en aften i Paris.

Hvor?

6 Rue Dupetit-Thouars, 75003 Paris

Hvornår?

Man-søn: 8.00-01.00

Andet?

https://crocodumarais.fr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *