Paris New York

Neonskilt og indgang hos Paris New York – Anbefaling af Johanne Schack Lækreste burger hos PNY – Anbefaling af Johanne Schack Smuk pink og kreativ interiør hos PNY – Anbefaling af Johanne Schack Fritter hos PNY – Anbefaling af Johanne Schack Paris New York

Hvis du ikke kun skal spise dig mæt i franske delikatesser og croissanter (som man ellers med glæde gør i lang tid!), men derimod har lyst til en afveksling – så skal du spise burgere og fritter hos Paris New York. PNY ligger flere steder i Paris, men deres restaurant i Marais, som jeg besøgte, er virkelig fed. Interiøret og stemning i restauranten spiller totalt. Det er moderne og legende; med neonskilt, planter, sammensatte stålbænke, og ikke mindst farvetonern, som er holdt i pink og turkis. De forskellige burgere og fritter på menukortet er totalt greasy og lige præcis, som de skal være. PNY fokuserer meget på kvaliteten af de råvarer, de bruger. De bruger fx. kvalitets Le Ponclet kød, hvilket du  klart kan smage. Deres Vintage Cheeseburger samt deres Cream Fries er,hvad du ser ovenstående – og for pokker hvor var det lækkert!

Hvor?

1 Rue Perrée, 75003 Paris

Hvornår?

Man-søn: 12.00-15.00 og 19.00-23.30

Andet?

http://pnyburger.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *