L’as Du Fallafel

Indgang hos L Vanvittig falafel pita hos L L’as Du Fallafel

Du har højst sandsynlig hørt om L’as Du Fallafel i Paris før, og det er ikke uden grund, at stedet er omtalt! L’as Du Fallafel serverer som navnet afslører falafler. Men ikke bare almindelige falafler, som du kan få hvor som helst – de her falafel pitaer er rigtig gode og virkelig veltilberedte. Friske smagfulde hjemmelavede falafler, hummus, tahini dressing, harissa, aubergine, sprøde grøntsager; alt samlet i et lækkert pitabrød. Folk står oftest i kø længe, og det kommer du højst sandsynlig også til – stedet er attraktivt med god grund. Jeg kan dog stort set love dig for, at du ikke bliver skuffet, og hvis du er falafel-fan, så er L’as Du Fallafel altså et giga must try! Jeg vil anbefale dig at købe pitaen takeaway og sætte dig på en bænk, hvilket er meget hyggeligere end inde i selve restauranten.

Prøv også Nordisk Falafel i København eller Taïm i New York – hvis du er til lækker falafel!

Hvor?

32-34 Rue des Rosiers, 75004 Paris

Hvornår?

Søn-tors: 11.00-23.30, fre: 11.00-18.30 og lørdag: lukket

Andet?

https://www.facebook.com/pages/LAs-du-Fallafel/219467498071637

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *