Fragments

Smuk enkel front hos Fragments – Anbefaling af Johanne Schack Avocadomadder med æg hos Fragments – Anbefaling af Johanne Schack Lille hyggelig café hos Fragments – Anbefaling af Johanne Schack Kanelsnurrer hos Fragments – Anbefaling af Johanne Schack Fragments

Bag en lille mørkeblå facade på en fin lille gade finder du Fragments. Jeg havde givet min veninde morgenmad på Fragments, og det er helt sikkert et sted jeg vil spise morgenmad, når jeg besøger Paris igen. Fragments er ikke særlig stor, men stadig total gennemført og helt vild hyggelig. Betjeningen er så god, og med kun 3 mennesker der styrer biksen, får de virkelig gæsterne til at føle sig hjemme – man kan endda se, hvordan maden bliver lavet helt fra bunden, og hvordan de nybagte sager kommer ud af ovnen. Hos Fragments kan du få morgenmad dagen lang, og avocadomadder med æg, kanelsnurrer, tomattærte, granola, bagværk og andet forskelligt er til at finde på menuen – som dog varierer. Maden sidder lige i skabet og er veltilberedt og nylavet. Deres kaffe og ikke mindst friskpressede appelsinjuice er heller ikke til at klage over. Fragments skal du bare besøge, hvis du er i Paris!

Hvor?

76 rue de Tournelles, 75003 Paris

Hvornår?

Man-søn: 8.00-18.00

Andet?

https://www.instagram.com/fragmentsparis/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *