Café Charlot

Fortovsservering hos Café Charlot – Anbefaling af Johanne Schack Foie Gras og Gedeost Salat hos Café Charlot – Anbefaling af Johanne Schack Gadekunst i Paris – Anbefaling af Johanne Schack
Café Charlot

Hvis du forbinder Frankrig og ikke mindst Paris med at sidde på en fortovscafé, spise franske specialiteter og kigge på “parisianere”, så er Café Charlot det helt rigtige sted at besøge. Café Charlot ligger i idylliske La Marais (som er et af de fineste områder i Paris). Caféen lige overfor Marché des Enfants Rouges, som er et ældgammelt madmarked, der bestemt også er et kig værd. Gadehjørnet ligger altså i et roligt område, men samtidig slet ikke afskåret fra gadens travlhed. Dette gør at der er fed energi omkring restauranten. På Café Charlot kan du få alle dagens måltider, og menukortet består af alverdens retter. Heriblandt franske klassikere som salade chèvre chaud, fois gras, snegle mm. Café Charlot er altså for dig der er vild med hyggelige små franske fortorvs-caféer, og som leder efter en god en af slagsen.

Hvor?

38 Rue de Bretagne, 75003 Paris

Hvornår?

Man-søn: 07.00-02.00

Andet?

http://www.cafecharlotparis.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *