Ober Mamma

Borde udendørs med åbne vinduer hos Ober Mamma – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige retter hos Ober Mamma – Anbefaling af Johanne Schack Eksklusiv og meget smuk interiør hos Ober Mamma – Anbefaling af Johanne Schack Ober Mamma

Vi siger på gensyn Danmark endnu en gang, og nu bonjour til fantastiske Paris. Jeg var i Paris i sommers med min veninde, og vil nu tippe jer om de lækre caféer og restauranter, som jeg synes du skal besøge i byen. Første anbefaling er Ober Mamma, hvor jeg indtog en af de lækreste middage på turen. Ober Mamma er et total gennemført sted – alt fra deres vanvittigt smukke interiør til deres fine hjemmeside. Restauranten er en del af kæden “Big Mamma Group”, som har skønne restauranter over hele Paris. Grundessensen hos Ober Mamma er lækre cocktails og italienske retter lavet på italienske råvarer. Og wow hvor begge ting sidder lige i skabet. Jeg kan helt klart anbefale dig at blande lidt små-retter, og dele dem ved bordet. Tag endelig deres burrata og deres trøffelpasta – og ikke mindst en masse lækre drinks. Som man ofte ser fortiden, er køkkenet til frit udsyn for gæsterne, hvilket giver en rigtig god stemning, og skaber sammenhæng i restauranten. Ober Mamma tager ikke imod bord-reservationer, så hvis du vil have bord, skal du komme lidt før åbningstid, og stille til dig i kø til bord. Her kan du også vælge at skrive dig på et bord senere på aftenen. Vi kom direkte ind på restauranten ved at være der 10 minutter i 19. Men hey restauranten er virkelig ventetiden værd!

Hvor?

107, Boulevard Richard Lenoir, 75011 Paris

Hvornår?

Man-fre: 12.00-14.30 og 19.00-22.45 (fredag til 23.00) og lør-søn: 12.00-15.30 og 19.00-23.00

Andet?

http://www.bigmammagroup.com/fr/trattorias/ober-mamma

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *