Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri set udefra – Anbefaling af Johanne Schack Smuk interiør hos Nyborg Destilleri – Anbefaling af Johanne Schack Rå murstensvæg hos Nyborg Destilleri – Anbefaling af Johanne Schack

Nyborg Destilleri

Lige på den anden side af Storebælt finder du Nyborg, og i Nyborg finder du Nyborg Destilleri, som er et besøg værd, hvis du kommer til Fyn. Udover at være et destilleri, der blandt andet producerer både gin og rom, er Nyborg Destilleri også et virkelig lækkert nordisk spisested. Her er økologi og lokale råvarer i højsæde. Vi fik 2 stykker delikat smørrebrød for kun 160 kr., hvilket er billigt ift. den høje kvalitet. Hvis du ikke er meget sulten, kan du endda sagtens nøjes med et enkelt stykke til frokost. Min favorit var “røget kartoffel, ostecreme, karse og sprøde løg”.  Alle de stykker smørrebrød vi smagte, var alle sammen meget veltilberedte, og råvarerne lækre og friske. Om aftenen er der udover a la carte retter også forskellige lækre sammensatte menuer. Interiøret i restauranten står knivskarpt med de rå betonvægge, de høje lofter, lædermøblerne og det fine service. De har altså formået at skabe god sammenhæng imellem at sidde i et stort destilleri og samtidig på en lækker restaurant. Hvis du er nysgerrig på mere viden omkring destilleriet og produktionen af de forskellige slags spiritus, laver Nyborg Destilleri også forskellige slags fremvisninger.

Hvor?

Holmens Boulevard 11, 5800 Nyborg

Hvornår?

Man-tirs: lukket, ons-lør: 11.00-22.00 og søndag: 11.00-16.00

Andet?

https://nyborgdestilleri.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *