Storms Pakhus

Indgangen til Storms Pakhus – Anbefaling af Johanne Schack De forskellige boder hos Storms Pakhus – Anbefaling af Johanne Schack Indisk og sodavand hos Storms Pakhus – Anbefaling af Johanne Schack Storms Parkhus

Efterhånden vrimler det med gode streetfood-markeder hele Danmark rundt, og her i Odense finder du også et rigtig godt et af slagsen. Storms Pakhus finder du i en kæmpestor hal, som godt kunne minde om det gamle Papirøen i København. Her finder du mad og drikke i 24 madboder og 6 barer, som så vidt muligt arbejder med de fynske råvarer. De tager dog udgangspunkt i køkkener fra forskellige verdenshjørner. Falafel, confiterede andelår, tortillas, pandekager, dampede bao og steak sandwich er blot få af de lækre sager, du kan sætte tænderne i. Jeg fik en klassisk indisk butter chicken fra Masala Corner, som var smagfuld og god, og ikke mindst billig ift. størrelsen.  Hos Storms Pakhus er stemingen afslappet og hyggelig, og der er super god plads til at nyde din mad både indendørs og udendørs.

Hvor?

Seebladsgade 21, 5000 Odense C

Hvornår?

Madboderne: søn-tors: 11.00-21.o0 og fre-lør: 11.00-22.00
Barer: man-tors: 10.00-23.00, fre-lør: 10.00-02.00 og søndag: 10.00-23.00

Andet?

https://stormspakhus.dk

Læs om andre streetfood-markeder lige her: Aarhus Central Food Market, Broens Gadekøkken og Westmarket!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *