Bangkok

Storcenter indefra med grønne dekorationer – guide til Bangkok af Johanne Schack Den farverige pool på Ibis – guide til Bangkok af Johanne Schack Skyline – guide til Bangkok af Johanne Schack  Bangkok

Sidst men ikke mindst aflagde vi Bangkok et kort visit inden vi skulle på den lange rejse hjem. Det var fedt at opleve lidt storby til slut, så man ikke fik totalt ø-kuller. Jeg har hørt mange delte meninger om Bangkok, men personligt synes jeg byen er super til et par dages shopping. Vi boede på ibis Styles Bangkok tæt på Khao San Road – her er der altså max gang i den: mange mennesker, masser af liv, livlige farver, streetfood, restauranter og alt hvad hjertet ellers begærer. Noget totalt andet end de tre fredlige øer vi besøgte. Bangkok har vanvittigt mange gigantiske shopping centre, og du kan gå direkte mellem dem (start fx. ved Siam-området). Hvis du vil vidt omkring, og har specifikke destinationer at besøge med lang gåafstand i mellem, som fx. nogle af de nedenstående, kan jeg helt klart anbefale dig at bruge appen Grab a Taxi – det er super hurtigt og vildt billigt. Men here you go – et par små tips til Bangkok, som dog også i sig selv bare er en oplevelse.

Peppina Peppina pizza interiør – guide til Bangkok af Johanne Schack Hvid pizza – guide til Bangkok af Johanne Schack

På toppen af shoppingcenteret Central Embassy finder du den italienske restaurant Peppina. Her har du en virkelig smuk udsigt (se 3. billede) ud over Bangkok. Derudover får du lækker friskbagt pizza og kolde smagfulde drinks. Interiøret er super fint, og servicen hurtig.

Hvor?
1031 Phloen Chit Rd, Pathum Wan, Khet Pathum Wan, กรุงเทพมหานคร 10330, Thailand (Inde i Central Embassy)
Hvornår?
Man-tors: 11.30-14.30 og igen 18.00-00.00, fre-søn: 11.30-15.00 og igen 18.00-00.00
Andet?
https://www.facebook.com/peppinapizza/

Anyroom/Candide Books & Café  Bøger i massevis – guide til Bangkok af Johanne Schack Smukt interiør – guide til Bangkok af Johanne Schack Grønne matcha vafler og smoothies – guide til Bangkok af Johanne Schack

Totalt gemt væk fra alt larm og turisme, finder du denne lille perle af en bygning som både indeholder en bogforretning, en café og en forholdsvis stor interiør butik. Her kan du få vildt mange fine og atypiske design ting til din bolig, og priserne er i den lave ende. Efterfølgende kan du kigge på bøger og få lækre smoothies, matcha vafler og donuts – alt sammen nylavet og veltilberedt. Her er nærmest kun lokale og meget få mennesker. Helt sikkert et besøg værd.

Hvor?
41/1 Charoen Nakhon Rd, Khlong San, Bangkok 10600, Thailand
Hvornår?
Man-søn: 10.00-19.30
Andet?
https://www.facebook.com/CandideBooks/

Rocket Coffeebar Klinker og bagværk på café – guide til Bangkok af Johanne Schack Lækre soft drinks – guide til Bangkok af Johanne Schack

Skal du besøge en café, som minder lidt mere om et sted man kunne finde i Norden, er Rocket Coffeebar et godt bud. Her kan du se næsten al maden blive tilberedt foran øjnene på dig. Forskellige bowls, madder og pasta er noget af det du kan finde på menuen. Deres passionsfrugt-juice er et hit.

Hvor?
147 Soi Sueksa Witthaya 2, Khwaeng Silom, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500, Thailand
Hvornår?
Man-søn: 7.00-20.00
Andet?
http://rocketcoffeebar.com/index.html

Everyday by Karmakamet  Små detaljer i forretning – guide til Bangkok af Johanne Schack Lækre sæber og dufte – guide til Bangkok af Johanne Schack

Forestil dig en thailandsk udgave af Aesop blandet med fint design tøj, lidt interiør ting og en lille café. Sådan er det hos Everyday by Karmakamet. Sæber, cremer, kopper, skjorter og totebags er blandt de fine ting, du kan finde i den lille butik.

Hvor?
Silom G floor, Yada Building Si Lom, Suriya Wong, Bang Rak, Bangkok 10500, Thailand
Hvornår?
Man-søn: 10.00-22.00
Andet?
https://www.everydaykmkm.com

Another Story  Bøger og interiør – guide til Bangkok af Johanne Schack Butik med interiør og mode – guide til Bangkok af Johanne Schack

Another Story er en stor forretning med lækre ting til boligen fra både thailandske og europæiske mærker.  Her kan du altså både støde på mærker, som du kender så som Normann Copenhagen, men også bruge en masse tid på at opdage mærker, som du ikke anede eksisterede. Udover bolig-ting fåes også tøj, accessories og en masse andet.

Hvor?
693 695 Sukhumvit Road แขวงคลองตันเหนือ เขตวัฒนา Krung Thep Maha Nakhon 10110, Thailand (Inde i  EmQuartier)
Hvornår?
Man-søn: 10.00-22.00
Andet?
https://www.facebook.com/AnotherStoryOfficial/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *