Koh Lipe

Hotel loungen på Koh Lipe – Anbefaling af øen af Johanne Schack Det smukke vand på Koh Lipe – Anbefaling af øen af Johanne Schack Morgenmad på Koh Lipe – Anbefaling af øen af Johanne Schack Turkisblåt vand på Koh Lipe – Anbefaling af øen af Johanne Schack Solnedgang på Koh Lipe – Anbefaling af øen af Johanne Schack Koh Lipe

Efter ren idyl på både Koh Yao Yai og Koh Mook, drog vi videre med båd til øen Koh Lipe. Koh Lipe var vores sidste stop på vores ø-hop, og var også her vi havde længst tid. Øen var mindst ligeså skøn som de to forrige, men adskilte sig på særligt det ene punkt, at der var en del mere “gang i” øen. Hermed altså flere mennesker, et såkaldt walking street med masser af restauranter og små-forretninger, og mange flere hoteller. Selvom øen var mere veludviklet og velbesøgt, formåede den dog stadigvæk at emme af paradis. Det altså helt klart et sted jeg vil anbefale dig at besøge, hvis du vil have lidt mere liv og underholdning på din ferie. Vi boede først i bungalows på Castaway Resort, som har det lækreste lounge område lige ned til vandet. Her får du virkelig gode drinks og lækker mad (første billede), og stemningen er ret surfer-agtig og laid back. Et lidt anderledes hipt hotel ift. de andre autentiske thailandske hoteller. De sidste dage boede vi i hytter på Mali Resort, som især havde rigtig gode bade- og strand muligheder på Pattaya Beach, som var perfekte at benytte i dagtiden. Koh Lipe er let at komme rundt på, og selve restauranter mv. er godt centreret på øen. Thai-mad fra Papaya Mom, smoothie-bowls og pandekager fra Bloom Hostel og coconut donuts og springrolls fra gadesælgerene er must-eats på Koh Lipe. Besøg de forskellige strande, bad en masse – og ellers bare oplev øens fantastiske liv hele dagen lang. En båd- samt snorkeltur til de nærliggende steder er også en fed ting at gøre fra Koh Lipe!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *