Koh Mook

Stranden på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack Bungalow hytte på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack Smukkeste hvide sandstrand på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack Hotellet på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack Mango Sticky Rice på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack Longtail både på stranden på Koh Mook – Anbefaling af øen af Johanne Schack Koh Mook

Næste stop på turen var bounty-øen Koh Mook. Og ja! Hvis du drømmer om kridhvide sandstrande og total turkis vand, så er Koh Mook lige noget for dig. Øens bedste hotel må med garanti være Koh Mook Sivalai Beach Resort, som vi boede på. Her finder du de skønneste velindrettede bungalows lige ud til vandet. Hotellet har super service og egner sig i den grad både til kæresteparret og børnefamilierne. Der er 2 pools på hotellet, men jeg kan kun anbefale dig at ligge ved stranden, da vandet og stranden er fuldkommen fantastisk på Koh Mook. Det eneste minus ved hotellet var, at restauranten var dårlig og super dyr. Morgenbuffeten var helt fin, men alt andet ville jeg holde mig fra. Øen har en lille “gågade” hvor du finder små kiosker og restauranter – men igen er øen slet ikke overrendt af turister, hvilket også kan ses på alle de lokale, der også er i byen. Skal du have sindssyg god billig thailandsk mad, kan jeg anbefale Perfect Bar & Restaurant og Sugar’s Coffee & Restaurant, som er små steder der ligger ud til vandet. Her laver de noget af det bedste Panang- og Massamam curry. Så hvis du er til bounty strand, vanvittig lækkert vand og enkelte gode spisesteder, skal du besøge Koh Mook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *