Koh Yao Yai

Stranden ved Koh Yao Yai – Anbefaling af øen af Johanne Schack Thailandsk mad på Koh Yao Yai – Anbefaling af øen af Johanne Schack Bådtur på Koh Yao Yai – Anbefaling af øen af Johanne Schack Frugt på bådturen på Koh Yao Yai – Anbefaling af øen af Johanne Schack Koh Yao Yai Turkisblåt vand på Koh Yao Yai – Anbefaling af øen af Johanne Schack Koh Yao Yai

Mens sommeren er på sit højeste her i Danmark i disse dage, vil jeg alligevel tillade mig at begynde på min Thailand-guide. Den vil tage udgangspunkt i min ca. 3 ugers tur, som jeg var på i slutningen af Marts med min kæreste. Vi var på 3 forskellige øer, og til slut i Bangkok. Jeg vil prøve at give jer et lidt bedre overblik over, hvorfor de øer vi var på, netop er værd at besøge. Efter den lange rejse var første stop Koh Yao Yai. Øen ligger blot en kortvarig sejltur væk fra Phuket og fastlandet. På Koh Yao Yai ser du stort set ingen turister. Den er altså for dig, som virkelig vil ned i gear og opleve den lokale og uspolerede del af Thailand. Du skal altså være forberedt på, at det ikke er øen med lange gågader, butikker og restauranter . Man skal dog ikke lade sig afskrække fra at spise på de små lokale restauranter, da de serverer noget af det lækreste mad. The White House Restaurant serverer virkelig skøn aftensmad til ingen penge. Her er fuldkommen idyl og ro. Koh Yao Yai’s smukke natur er også helt klart et besøg værd. Dette kan være grund nok til, at man vælger at besøge øen. Vi tog en heldags privat bådtur for blot 300 kr. som både inkluderede frugt, snorkler og en masse forskellige stops ved de smukkeste små øer. Det er noget man bør prøve, når man er på Koh Yao Yai. De små øgrupper man oplever på turen er ubeskrivelig smukke.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *