Broens Gadekøkken

Sommer og solskin på Broens Gadekøkken – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige madboder på Broens Gadekøkken – Anbefaling af Johanne Schack Lækker daal fra Grød på Broens Gadekøkken – Anbefaling af Johanne Schack Siddepladser og mennesker på Broens Gadekøkken – Anbefaling af Johanne Schack Broens Gadekøkken

Efter at Copenhagen Street Food lukkede på Papirøen, og heldigvis genåbnede endnu større ude på Reffen, åbnede der i samme omgang et mindre madmarked – nemlig Broens Gadekøkken. Broens Gadekøkken ligger blot et stenkast væk fra det gamle Papirøen lige ved Inderhavnsbroen. Det har altså den perfekte lokation ud til vandet. I sammenligning med fx. Torvehallerne og Copenhagen Street Food på Reffen er gadekøkkenet en del mindre. Dette er dog med til at gøre stedet lidt mere overskueligt og intimt, samtidig med de madboder og barer der er at finde i de forskellige containere, er kendte spillere på den københavnske madscene, og alle velkendte for deres høje kvalitet. Af boder finder du fx. Coffee Collective, Gasoline Grill, California Kitchen, PMY og flere andre (obs! Vær opmærksom på at boderne skifter efter sæson). Jeg kan blandt andet anbefale daal fra Grød, smørrebrød fra Restaurant Palægade, mexicali salat fra California Kitchen eller kaffe-softice fra Coffee Collective. Alle tingene spillede max, var super veltilberedt og boderne havde hurtig betjening. Meget høj kvalitet til billige penge. Forskellige pop-ups med kendte gæstekokke er også at finde på programmet hos Broens Gadekøkken. Så hvis sommeren forsætter som den er lige nu, så er Broens Gadekøkken det perfekte sted at nyde solen og få noget lækkert at spise og drikke!

Hvor?

Strandgade 95, 1401 København K

Hvornår?

Man-tors: 8.00-22.00 og fre-søn: 9.00-22.00

Andet?

http://thebridgestreetkitchen.com

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *