Restaurant Gorilla

Solnedgang over Gorilla – Anbefaling af Johanne Schack Lækre drinks og 3 retter – Anbefaling af Johanne Schack

Smuk varm solnedgang – Anbefaling af Johanne Schack

Interiør hos Restaurant Gorilla – Anbefaling af Johanne Schack

Restaurant Gorilla

Jeg er MAX oppe at køre over Restaurant Gorilla i Kødbyen! Og det er stensikkert på listen over de bedste steder jeg har spist i København. De har leveret noget af det lækreste og mest smagfulde mad, jeg længe har fået. For det første er stemningen i Kødbyen, og derfor også på Gorilla, helt fantastisk. Det summer lige pt. af sommer, og det er super nice at spise udendørs, mens man sidder direkte i aftensolen og senere i solnedgangen. Og nu til maden! Den er bare så sindssyg god! Jeg kan helt klart anbefale dig at tage deres 10 serveringer, hvor du kommer vidt omkring menukortet, og også bliver overrasket med retter, der ikke er at finde på kortet. Vi fik blandt andet kammusling, tartar af okse, torsk med kærnemælk, pasta, slider med bristel og rabarber med jasminis – og forskellige andre retter. Alt sammen lavet til perfektion. Ikke mere at sige der. Det skal bare smages. Og det samme skal deres lækre cocktails, som også sidder lige i skabet. De 10 serveringer koster kun 375 kr. og du får rigeligt for pengene – du går ikke sulten derfra. Ikke andet end gigantisk ros herfra til Restaurant Gorilla!

(Pssst! Husk du kan klikke på de mindre billeder, og få dem forstørret)

Hvor?

Flæsketorvet 63, 1711 København V

Hvornår?

Man-tors: 17.30-24.00 (køkkenet lukker kl. 22), fre-lør: 17.30-02.00 (køkkenet lukker kl. 23) og søndag: lukket

Andet?

http://restaurantgorilla.dk/forside/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *