Parterre

Parterre set udefra – anbefaling af Johanne Schack Avocado madder med laks og syltede løg – anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Parterre – anbefaling af Johanne Schack Parterre

Et super godt frokost sted på Christianshavn er Parterre. Parterre ligger lige ud til kanalerne og er det perfekte spot at indtage sin morgenmad eller frokost, hvis solen skinner. Menukortet er småt men solidt, og af retter finder du gedigne klassiske retter som fx. yoghurt, bolle med ost, avocado-mad, sandwiches og ostebræt. Ikke så mange valgmuligheder, men dette er også ensbetydende med, at de retter man får, står skarpt, er hjemmelavede og ikke mindst meget velsmagende. Betjeningen var hurtig, og atmosfæren god og afslappet. Et perfekt sted at besøge for nem, hurtig og rigtig god mad i dejlige omgivelser. Ikke så meget mere at sige der – et besøg værd.

Hvor?

Overgaden Oven Vandet 90, 1415 København

Hvornår?

Man-fre: 7.30-17.00 og lør-søn: 8.00-17.00

Andet?

https://www.facebook.com/Parterre-Christianshavn-998473543524425/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *