Studio Arhoj

Skilt med grøn baggrund – anbefaling af Johanne Schack Håndlavet keramik – anbefaling af Johanne Schack Hele butikken – anbefaling af Johanne Schack Udstilling af keramik og japanske varer – anbefaling af Johanne Schack Keramik værksted – anbefaling af Johanne Schack Studio Arhoj

Anders Arhoj laver det fineste farverige keramik, som jeg længe har været total vild med. Det var dog første gang, jeg var ude at besøge Studio Arhoj på Islands Brygge, og det er bestemt ikke sidste gang. Anders Arhoj, som har studeret i Tokyo, er kreatøren af Arhoj. Han har siden 2013 skabt sig et smukt keramik-univers, hvor det skandinaviske og japanske blandes. Han driver nu Arhoj med hjælp fra 10 andre dygtige folk, og hans smukke håndværk sælges i over 200 butikker verden over. Studio Arhoj på Islands Brygge består af den fulde samling af Arhojs forskellige kreationer. Både dem, som bliver produceret flere af, men også forskellige enkeltstående limited editions. Du kan købe vaser, tallerkener, kopper, sjove figurer og en masse masse andet. Håndværket er virkelig unikt; glaseringerne, udtrykkene, farverne og formerne er ikke til at stå for. Der er så mange forskellige stilarter og altså noget til ethvert hjem. Butikken er virkelig smuk, og man kan bruge lang tid på at gå og kigge på alle de forskellige designs. Udover at blive forgabt over alt det smukke keramik, kan du også kigge direkte ind i keramikernes værksted, og altså se hvordan nogle af tingene tager form.

Hvor?

Kigkurren 8M, st., 2300 København S (inde i en baggård)

Hvornår?

Man-tors: 10.00-17.00, fre-lør: 10.00-15.00 og søndag: lukket

Andet?

https://arhoj.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *