Aarstiderne Posthallen

Bord opstilling – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Fermentering, juice og kogebøger – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Maden før den bliver serveret – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Indretning – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Lækker chili sin carne – anbefaling af Posthallen Aarstiderne af Johanne Schack Aarstiderne Posthallen

Jeg er total fan af Årstiderne! Tidligere har jeg fortalt jer om Årstidernes Gårdbutik – et virkelig hyggeligt sted placeret oppe i Humlebæk. Det er helt sikkert turen værd, hvis du kommer langvejs fra, men nu kan du jo glæde dig, hvis du bor i Københavnsområdet. Årstiderne har nemlig åbnet en filial ude i Nordhavn. Her kan du komme til fællesspisning, fermenterings-kurser, foredrag og en masse andet. Forleden var jeg med min familie til et arrangement dernede: Først introduktion og snacks, dernæst fermentering og foredrag, og bagefter fællesspisning, hvor vi fik den lækreste vegetariske mad, som kokkene havde tilberedt til os i mellemtiden. Afslutningsvis var der også kaffe og kage. Alt dette til en pris af kun 150,- pr. snude, hvilket er helt ekstremt billigt for de to timer med både læring og vanvittig god mad. Du skal ikke blive skræmt over ordet “fællesspisning”. Det hele foregår meget uhøjtideligt og afslappet, og man sidder selvfølgelig sammen med dem, man følges med. Herefter er konceptet bare, at man deler de lækre retter ved bordene i fællesskab. Den gamle posthal er kæmpe stor og lys, og sætter virkelig fede rammer om alle Årstidernes forskellige arrangementer.
Psst! Årstiderne har rykket lokation til nyt sted i Nordhavn, og har derfor ikke lokaler i posthallen mere.

Hvor?

Århusgade 126, 2100 København

Hvornår?

Tjek hjemmeside

Andet?

https://www.aarstiderne.com/om-aarstiderne/de-to-gaarde/posthallen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *