Finders Keepers

Skilt ude foran bygningen – Anbefaling af Johanne Schack Sodavandsbod – Anbefaling af Johanne Schack Boderne inde i hallen – Anbefaling af Johanne Schack Forskellige fine hårklips – Anbefaling af Johanne Schack Smukke blomster – Anbefaling af Johanne Schack Finders Keepers

Et af mine yndlings designmarkeder, sammen med Flids Markeder, er Finders Keepers. Finders Keepers er et kæmpe marked, bestående af et hav af up-coming designere. Her kan du få fingrene i en masse super lækre designvarer – alt fra smykker, fotografier, planter, møbler, tøj og jeg kunne forsætte! Ovenstående ses billeder fra det sidste designmarked i Lokomotivværkstedet, hvor det ofte finder sted når det foregår i København. Her var der over 200 særligt udvalgte designere, som alle havde noget forskelligt at byde på. Udover designvarer, var der i denne omgang også en del forskellige boder, der præsenterede deres egne delikatesser. Her kunne der fx. findes nødder, tyggegummi, sylt, slikkepinde, cider og mange andre lækre smagsoplevelser. Finders Keepers er altså et super sted at besøge, når du har brug for at få noget ny inspiration til din bolig, dine smagsløg eller din stil, uden at gå efter alle de vante mærker. Udover at købe en masse ting med hjem og smage på de forskellige lækkerier, er der også mulighed for at spise din frokost fra forskellige foodtrucks.

Hvor?

Flere forskellige destinationer så som fx. Øksnehallen, Godsbanen og Lokomotivværkstedet (som ses ovenstående)

Hvornår?

Tjek hjemmeside

Andet?

https://finderskeepers.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *