Hachi Sushi

Front hos Hachi Sushi – anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Hachi Sushi – anbefaling af Johanne Schack Rispapirruller og sushi fra Hachi Sushi – anbefaling af Johanne Schack Murstensvæg hos Hachi Sushi – anbefaling af Johanne Schack

Hachi Sushi

Et af de bedste sushi-steder i København, må siges at være Hachi Sushi på Rosenvængets Allé. Hachi Sushis lokale er ikke særlig stort med kun få siddepladser indendørs og udendørs. De pladser der er, er dog super hyggeligt indrettet. Trods den trange plads, er Hachi Sushi i den grad også velegnet til takeaway. På menuen finder du de typiske sushi-retter twistet op med lidt atypiske ingredienser så som fx. mango, jordbær, basilikum. Alle retterne er virkelig smukt anrettet, og der skrues ikke ned for smukke spiselige toppings. Jeg kan helt sikkert anbefale deres forskellige rispapir ruller med laks og tun. De var spækket med lækre sprøde grøntsager, og meget mere fyldige end man ofte oplever hos andre sushi steder. Derudover var deres lakse-tatar med jordbær og deres Ebi Tempura også helt perfekte. Deres saucer som medfølger i fx ovenstående bestillinger var også meget velsmagende. Hos Hachi Sushi er betjeningen god og tempoet hurtigt – selv ved en spontan walk-in ordre på en fredag aften, hvor man ofte skal stå og vente i oceaner af tid på at sin mad mange steder, er Hachi Sushi lynhurtige. Og hey! Så er prisen også meget medgørlig i forhold til kvaliteten og tilberedningen af maden!

Hvor?

Rosenvængets Allé 2, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-søn: 14.30-21.00

Andet?

http://www.hachisushi.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *