Isoteket

Isoteket set udefra Interiør i isoteket Is fra isoteket Isoteket

Når vejret er så godt som i denne periode, så kan jeg ikke lade være med at tippe jer med endnu en is-butik. Denne gang hedder is-butikken Isoteket, og endnu en gang finder du fremragende is i det københavnske. Isoteket serverer is uden for mange dikkedarer med guf og krymmel – fokus ligger nemlig kun på velsmagende is, der er 100% økologisk. Smagene er nytænkende og varierende, og fremgår på tavlen oftest som to smage kombineret med hinanden så som: citron/birkes, æble/mynte og rødbede/stjerneanis. Jeg fik en blanding af en mega frisk brombær/lime sorbet og en lækker cremet flødeis med karamel/kanel. Sidstnævnte var min favorit, mens min kæreste syntes bedst om sorbeten. Stemningen i is-butikken er hyggelig, betjeningen god og designet på forretningen dejligt anderledes på sin helt egen måde.

Hvor?

Randersgade 43, 2100 København

Hvornår?

Man-søn: 13.00-20.00

Andet?

https://www.facebook.com/isoteket/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *