Oluf’s

Indgangsparti hos Oluf Olufvej ved Oluf Ispinde i isdisk hos Oluf Koldskålsis og lakridsis hos Oluf Oluf’s

Byens bedste ispinde får du hos isbaren Oluf’s på yndige Olufvej. Hos Oluf’s fåes italienske ispinde i et hav af smagsvarianter – både som mælkebaserede og som sorbet. Smagene er konstant varierende, og der findes både klassiske smage som fx. vanilje og jordbær, og mere eksperimenterende smage som fx. romkugle og koldskål. Ens for alle isene er, at de altid er frisklavede, dyppet i en lækker form for chokolade, og ikke mindst toppet og drysset med de skønneste toppings. Ovenstående ses en koldskåls-is med citron chokolade og kammerjunkere, og en lakrids-is med hvid chokolade og salt. Begge varianter var gode og meget velsmagende. Hvis du er en lakrids-elsker, så skal du helt sikkert prøve deres lakrids-is. Den sidder totalt i skabet. Oluf’s ispinde ville også være den perfekte dessert til sommerfesten, og du kan faktisk få lov at designe din helt egen ispind i den anledning.

Hvor?

Olufvej 6, 2100 København Ø 

Hvornår?

Man-tirs: lukket, ons-søn: 12.00-19.00

Andet?

http://www.olufs.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *