Ro Chokolade

Chokolader i disken hos Ro Chokolade Interiør hos Ro Chokolade 2 chokolader fra Ro Chokolade Ro Chokolade

Ude på Nørrebro, nærmere på famøse Jægersborggade, ligger der en lækker chokoladeforretning, som hedder Ro Chokolade. Hos Ro Chokolade kan du få alverdens håndlavet chokolade, som er frisk og nylavet. Du kan endda følge med i produktionen gennem glasruderne ind til køkkenet, hvilket er ret hyggeligt. Af smage finder du både de mere klassiske som ren marcipan og nougat, men samtidig er der også mere nytænkende smage så som honning, chili karamel, hyldeblomst, champagne og passionsfrugt. Æstetisk fremgår butikken virkelig smuk, og de farvede chokolader står super skarpt i deres både bløde, og samtidig stramme former. Ro Chokolade laver derudover virkelig fine gaveæsker, og hey hvis du vælger at besøge chokoladeriet, så skal du med garanti også prøve deres lækre hjemmelavet varm chokolade, som er fantastisk.

Hvor?

Jægersborggade 16, 2200 København N

Hvornår?

Man-fre: 10.00-18.00, lør: 10.00-16.00 og søndag: 12.00-16.00

Andet?

http://www.ro-chokolade.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *