Hønen & Ægget

Set udefra Forskellige retter Interiør i cafeen Vin Hønen & Ægget

Hønen & Ægget er en af de små hyggeligste caféer jeg længe har besøgt. Caféen er smukt indrettet med både rå murstensvægge og fine hvide klinker. En blanding af nyt og gammelt der mødes, og med et twist af komik og skævhed, hvor du eksempelvis kan finde små høns i alverdens afskygninger. Hos Hønen & Ægget er menuen selvfølgelig præget af æg serveret på forskellig vis og at finde på menukortet både til morgen og frokost . På menukortet finder du lækre retter som økologisk røræg, hønens æggekage og æggesalat. Men der fåes også retter, som ikke indeholder æg. Om aftenen er det ikke ægget som er hovedingrediens, og her kan du fx nyde rørt tarter, boeuf bearnaise eller carpaccio. Fra frokosttid serverer caféen også diverse sides og snacks, og få desserter pryder også menuen. Hønen & Ægget er altså en all-around café, hvor du kan spise din tidlige morgenmad eller nyde en kold drink og spise aftensmad. Jeg kan helt klart anbefale retterne til morgen som du ser ovenstående, til snacks deres lækre ovnbagte kartofler med urter & bearnaise eller pære salaten med gedeost, for ej at forglemme deres super lækre churros til dessert. Menuen kan dog variere – men jeg vil garantere dig noget super lækker mad i gode omgivelser.

Hvor?

Øster Farimagsgade 16A, 2100 København Ø

Hvornår?

Tirs-fre: 7.00-21.00, lørdag: 9.00-21.00 og søndag: 9.00-16.00

Andet?

http://hoenenogaegget.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *