Pixie

Gul indgang Menukort Chili con carne og pomfritter Interiør Pixie

På Bopa Plads ligger der en super hyggelig café kaldet Pixie. Pixie har de hyggeligste lokaler som både funker til morgenmad med veninderne, frokosten med svigermor og aftenen med kæresten. Der er en virkelig afslappet atmosfære, som gør at du kan føle dig helt tilpas i Pixies favn. Til morgen kan du fx. få Økologisk Surdejsboller fra Il Buco, til frokost Laksemaden, til aften Moules Mariniéres og til dessert Rabarber trifli – men der er så mange forskellige muligheder, og med garanti noget der tilfredsstiller dine smagsløg. På Pixie finder du min mors yndlings chili con carne, og jeg kan også selv helt sikkert stå inde for, at deres chili con carne sidder lige i skabet. Både fredag og lørdag lukker pixie først kl. halv 4, og derfor har du rig mulighed for at få et par lækre drinks indenbords og få svinget rumpetten til diverse DJ’s. Pixie er i hvertfald stedet, hvor du kan komme tilbage gang på gang uden at blive skuffet.

Hvor?

Løgstørgade 2, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-ons: 8.00-23.00, tors: 8.00-24.00, fre-lør: 9.00-3.30 og søndag: 9.00-22.00

Andet?

https://www.cafe-pixie.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *